Terug naar Website

Wie We zijn

Het Bedrijf

Capital Security is opgericht door een selecte groep ondernemers. Door de jarenlange ervaring in en met de security branche heeft men een duidelijk beeld weten te vormen van alle ins en outs. Aangezien een ieder van hen beschikt over specifieke know-how heeft men besloten een totaal traject van beveiligingsdiensten aan te bieden variërend van advies tot en met implementatie. Naast een complementair effect is er sprake van synergie. Deze synergie reflekteert zich vooral in de hoge kwaliteit van de diensten. Kwaliteit is dan ook een van de sleuteleigenschappen van Capital Security.

 

De laatste jaren zijn er drastische ontwikkelingen geweest in het security milieu. De verwachting is dat nieuwe ontwikkelingen in een razend tempo aan ons voorbij zullen komen. Wij streven ernaar deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en houden ons proactief bezig met het continu verbeteren van onze diensten alsmede het zoeken naar nieuwe manieren om deze diensten aan te bieden. Onze betrokkenheid maakt het mogelijk elke dienst specifiek op de wensen en behoeften van de klant af te stemmen. Kortom, kwaliteit en maatwerk zijn onze handelsmerken nu en in de toekomst.


De Missie

Onze missie is om aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten te voldoen door geïntegreerde oplossingen te bieden en te innoveren, waardoor we op een doordachte manier de klantenportefeuille en de waarde van het bedrijf weten te vergroten.

Capital Security stelt haar klanten op de eerste plaats, omdat dit de enige manier is om op de lange termijn succesvol te zijn en te slagen. Door de behoeften van onze klanten goed te begrijpen en hieraan te voldoen, ontzorgen wij de klant op beveiligingsgebied. Waarbij goed opgeleide mensen en middelen afgestemd zijn op de beveiligingsvraag. Wij concentreren ons op geïntegreerde beveiligingsoplossingen, in het besef dat we een reeks beveiligingsproducten, -processen en -diensten moeten bieden die naadloos samengevoegd worden om de geïntegreerde beveiligingsoplossingen te bieden.

 

We believe our success will be based on the following guiding principles:

› Het leveren van innovatieve beveiligingsdiensten
› Uitstekende klantenservice bieden
› Betrokken partners hebben die trots zijn om voor ons bedrijf te werken
› Voortdurend de manier verbeteren waarop we dingen doen
› Flexibiliteit, integer en daadkrachtig in onze dienstverlening
› Innovatie van de dienstverlening afgestemd op laatste ontwikkelingen
› Goede commerciële beslissingen nemen


De Visie

De visie van Capital Security omvat meerdere onderdelen. De basis wordt gevormd door een sterk kwaliteitsbewustzijn en te blijven innoveren op beveiligingsgebied. Vanuit een decennia lange ervaring in de beveiligingssector is onze kennis van de hieronder vallende beveiligingsdisciplines inmiddels bijzonder breed. We hechten er grote waarde aan dat dit zo blijft, dat we vooruitstrevend blijven als het gaat om adviseren en toepassing van de meest moderne en doeltreffende beveiligingsoplossingen.

 

Tevreden klanten als uitgangspunt; nu en in de toekomst. Deze principes komen in alle facetten van ons handelen terug. Capital Security neemt haar verantwoordelijkheid en wil bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit zal voortdurend aan de orde zijn in onze bedrijfsvoering. Capital Security BV heeft als één van de doelstellingen voor de toekomst: groei, zowel in kwalitatieve als in kwantitatieve zin.